Delovni čas:Pon - Pet: 7.00 - 15.00 Pokličite nas: 0590 71 450E-pošta:info@cnc-kimovec.si
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

O nas

V kolikor vas zanima več o našem podjetju, vas z veseljem vabimo na ogled naše sodobne proizvodne linije. Za optimalni proizvodni proces smo pridobili tudi certifikat ISO 9001:2015, kar priča o naši predanosti do zaposlenih in kakovosti storitev.

Smo družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo strojne obdelave kovin. Naši začetki segajo v leto 1985 (delujemo že več kot  30 let obstoja), ko smo začeli z izdelavo nadomestnih strojnih delov na klasičnih stružnicah in rezkalnih strojih.

Sledili smo razvoju strojne obdelave in vedno večjim zahtevam strank po kakovosti izdelkov, zato smo se leta 2003 usmerili v CNC tehnologijo rezkanja in struženja in danes zaposlujemo 15 delavcev.

Maja 2018 smo uspešno pridobili ISO 9001:2015 certifikat

Proizvajamo tehnološko zahtevne sestavne dele iz kovin in umetnih mas po konkretnih željah kupcev in jih prodajamo domačim kupcem ter izvažamo na tuje trge (večinoma Nemčija in Švica). Specializirani smo za proizvodnjo sestavnih delov za potrebe industrije elektronike.

Leta 2007 smo se preselili v novo proizvodno stavbo v Obrtno poslovni coni Šenčur, kjer smo še dodatno povečali produktivnost in konkurenčnost naših izdelkov. Lokacija nam omogoča tudi logistično prednost saj se nahaja takoj ob izvozu na avtocesto ter smo 5 minut oddaljeni od letališča Ljubljana.

Sposobni smo vam ponuditi obdelavo vseh vrst materialov (jeklo, plastika, medenina), specializirani pa smo za obdelavo aluminija in bakra. Poleg rezkanja in struženja v delavnici ponujamo še sledeče: klasična žaga, odrez kovin ter peskanje. Poleg tega pa smo si z leti ustvarili tudi široko mrežo zunanjih dobaviteljev preko katerih vam lahko ponudimo vse vrste storitev za obdelavo kovin in drugih materialov (eloksacija, cinkanje, niklanje, bruniranje, laserski in vodni odrez, kaljenje, srebrenje, brušenje, itd..)

Naša proizvodnja trenutno obratuje na dvoizmenskem delavniku na 7-ih CNC centrih in tako lahko nudimo našim strankam do 2000 ur na mesec karseda zanesljivo proizvodnjo.

Nenehno iščemo načine za izboljšanje zadovoljstva naših strank. Delamo z njimi, ne le kot dobavitelj, pač pa nudimo tudi pomoč pri razvoju in svetovanju za nove izdelke.

Informacije

Kontakt

Naše podjetje je strateško locirano, kar nam omogoča sodelovanje s partnerji iz cele Slovenije in sosednjih držav.
0590 71 450

cnc-kimovec.si

info@cnc-kimovec.si

Lokacija

Sodelovanje s partnerji iz večih držav
Socialna omrežja

Sledite naši aktivnosti

Predstavitve izdelkov in prikaz naprednih storitev na enem mestu.